Ajankohtaista

Haemme Assistorin logistiikkakeskuksiin Vantaan Pakkalaan ja Espoon Lommilaan osa-aikaisia arki- ja lauantaityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin 30.9.2018 asti. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille ja sovitaan aina erikseen.

Toimenkuvaan kuuluu mm.
- saapuvan tavaran vastaanotto
- varaosien hyllytys ja keräys
- pakkaamo/lähettämötoiminnot
- muut varaston tehtävät

Odotamme hakijalta:
- hyvää fyysistä peruskuntoa
- oma-aloitteellisuutta
- yhteistyökykyä
- täsmällisyyttä ja numerotarkkuutta
- asiakaslähtöistä ajattelua ja
- hyvää suomen kielen taitoa.

Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille ja aloitus sopimuksen mukaan.

Katso yhteystiedot ja täytä hakemus viimeistään 30.11.2017: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e5dfc3b3&lang=fi-FI

 

Assistor Oy Ab ja eCraft Etima Oy ovat solmineet sopimuksen Assistorin toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmien uudistamisesta. Nyt toteutettava kokonaisuus on yksi ensimmäisistä Microsoft Dynamics 365 Operations-, Sales- ja Field Service -toteutuksista Euroopassa.

Pilvipohjaisella kokonaisratkaisulla ohjataan koko Assistorin toimitusketjua läpinäkyvästi ja tehokkaasti toimitusketjun alkupäästä tehtaalta aina loppuasiakkaalle asti. Ratkaisun avulla Assistor pyrkii vastaamaan auto-alan digitalisoitumisen haasteisiin tuomalla enemmän läpinäkyvyyttä toimitusketjuunsa sekä palvelemalla asiakkaitaan oikealla- ja reaaliaikaisella tiedolla.

Myyntijohtaja Samuel Alander siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle 5.8.2016 alkaen. Assistorin johtoryhmätason myyntivastuu siirtyy toimitusjohtaja Perttu Pirille.Kiitämme Samuel Alanderia hänen panoksestaan yhtiön kehittämisessä ja toivotamme hänelle menestystä uusissa haasteissa.

ASSISTOR OY AB ja VOLVO CAR GROUP vahvistavat aloittavansa yhteistyön henkilöautojen varaosien varastoinnista Vantaalla sekä kuljettamisesta Volvo-jälleenmyyjille Suomessa.

Assistor Oy Ab on myynyt virolaisen tytäryhtiönsä Assistor AS:n Autolink Baltics AS:lle, joka on Suomen Autolinkin omistaja. Myytävän yhtiön henkilökunta ja asiakkuudet siirtyivät kaupassa ostajalle. Assistorin Suomen toimintoihin kaupalla ei ole vaikutusta. Samassa yhteydessä Assistor ja Autolink ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Suomen autokuljetuksista.

Maahantuotua ajoneuvoa voidaan väliaikaisesti käyttää verottomasti myyntitarkoituksessa tapahtuvaan koeajoon tai esittelyyn. Kyseessä on tullihallituksen määräys esittelyajoneuvojen väliaikaisesta verottomasta käytöstä eli ns. punakilpimenettelystä. Tämä käyttöönotto edellyttää ilmoitusta Tullille.

FI - Footer - Nosto1

Uutta verkkokaupassa

INNOLIFT -
pakettiautoon kiipeävät lastaajat

innolift

Kotimaiset pakettiautoon kiipeävät INNOLIFT lastaajat saapuivat valikoimaamme.

www.assistore.fi

FI - Footer - Nosto2

 

Modul-System- ajoneuvokalusteet siirtyivät verkkokauppaan!

modul system uutinen

Ajoneuvokalusteiden kokoonpanoja on toivottu verkkokauppaan. Nyt niitä sieltä saa!

www.assistore.fi