Värikkäillä heijastinliiveillä turvaa hankolaisille lapsille

Assistor Oy Ab on lahjoittanut heijastinliivit Hangon kaupungin varhaiskasvatuksen n. 300 lapselle. Liivit luovutettiin Hangon kaupungin neljälle päiväkodille sekä perhepäivähoidolle Metsämajan päiväkodissa Hangossa torstaina 18.10. Eriväriset heijastinliivit tulevat näkymään päiväkotien pihoilla ja myös väriläiskinä Hangon katukuvassa lapsiryhmien liikkuessa hoitopaikkojen ulkopuolella.

P9260299_2

– Tämä on hieno juttu! Liivit tuovat kaivattua turvaa retkillemme ja helpottavat arkea, kun erotamme omalla pihalla ulkoillessamme eri hoitoryhmien lapset erivärisistä liiveistä, kommentoi Metsämajan päiväkodin johtaja Maj Dannberg.

Päiväkotilapset liikkuvat paljon käymällä mm. metsäretkillä, kirjastossa ja lähipuistoissa. Lapsiryhmän kanssa liikkuminen vaatii aina erityistä tarkkaavaisuutta – eikä vähiten satamakaupunki Hangossa, missä raskasta liikennettä on paljon. Kun aiemmin huomioliivejä riitti vain jonon ensimmäiselle ja viimeiselle lapselle, nyt jokainen lapsi saa oman liivin!

Voit lukea Hangon lehden kirjoittaman jutun täältä.

Assistor – Liikuttaa kestävästi.

P9260296