Varaosa- ja materiaalilogistiikka

Tarjoamme sopivimmat varaosa-, materiaali- ja varastointiratkaisut nopeasti, luotettavasti ja kilpailukykyisin kokonaiskustannuksin.

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa.

Olemme maahantuojien, tukkukaupan ja korjaamojen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Meidät tunnetaan korkeasta laadustamme, toimitusvarmuudestamme ja nopeista toimituksistamme. Haluamme auttaa asiakkaita onnistumaan omassa liiketoiminnassaan ja osaltamme varmistaa, että asiakkaittemme asiakaslupaus toteutuu.

Varaosa- ja materiaalipalveluiden lisäksi tarjoamme myös rengas- ja varastohotellipalveluita sekä box-in-box-, noutoasiakas- ja paluulogistiikkapalveluita.

Noin kolmasosalla yrityksistä ei ole yleiskuvaa logistiikkakustannuksistaan. Monipuolisen ja kokonaisratkaisuja tarjoavan logistiikkakumppanin valinta on kustannustehokasta ja säästää myös logistiikan päästöjä.

Nopea toimitussykli

Vantaan Aviapoliksen alueella sijaitseva logistiikkakeskuksemme mahdollistaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomessa. Jakelumme palvelee pääkaupunkiseudulla kolmesta viiteen kertaan päivässä, Turussa ja Tampereella kahdesti päivässä. Muualle Suomeen sekä Baltian maihin palvelemme yönylitoimituksilla. Nopeimmillaan toimituksemme onnistuu pääkaupunkiseudulla alle tunnissa ja noutoasiakkaille jopa alle 15 minuutissa.

Asiakkaan ehdoilla

24/7-päivystyksemme palvelee asiakkaita vuoden kaikkina päivinä. Noutopalvelu ja nopea palautuvien tuotteiden käsittely helpottavat asiointia kanssamme. Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeisiin ja panostamme onnistuneeseen asiakaskokemukseen ja pitkiin asiakassuhteisiin.

Erinomainen sijainti

Sijainnilla on merkittävä vaikutus toimitusten nopeuteen. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Aviapoliksen alueella erinomaisten yhteyksien päässä Kehä III:n varrella.

Järjestelmäintegraatio

Hyödynnämme toiminnassamme uusimpia digitaalisia järjestelmiä, jotka palvelevat myös asiakkaitamme. Erilaiset järjestelmäintegraatiot nopeuttavat tiedonkulkua ja toimituksia sekä varmistavat, että käytössämme on aina ajantasainen, reaaliaikainen tieto.

Laatu ja toimitusvarmuus

Meille on tärkeä, että asiakas saa sen minkä tilaa - nopeasti ja luotettavasti.

Toimitamme markkinoille vuosittain yli 4 000 000 varaosaa

 

Laatu ja toimitusvarmuus

Meille on tärkeä, että asiakas saa sen minkä tilaa - nopeasti ja luotettavasti. Toimitusvarmuutemme onkin jo usean vuoden ajan ollut yli 99,90 %.

Palveluissamme noudatamme huolellisesti viranomaismääräyksiä sekä ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -laatujärjestelmiä.