Assistor Oy Ab

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla. Korkea laatu, toimitusvarmuus ja nopea toimitus ovat toimintamme kulmakiviä.

Assistor on palvellut autoalaa vuodesta 1966. Vuosikymmenten kokemus, osaavat ammattilaisemme ja laaja valikoimamme takaavat, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa varaosat ripeästi ja luotettavasti - kilpailukykyiseen hintaan. Vuonna 2018 toimitimme markkinoille noin 3 600 000 varaosaa. 

Varaosa- ja materiaalipalveluiden lisäksi tarjoamme myös rengas- ja varastohotellipalveluita, noutoasiakaspalveluita sekä paluulogistiikkapalveluita. Tavoitteemme on tarjota alan paras palvelukokemus ja auttaa asiakastamme onnistumaan omassa liiketoiminnassaan.

Toimipisteemme ovat pääkaupunkiseudulla Kehä III:n varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, Aviapoliksen alueella. Palvelemme asiakkaitamme myös Espoon Lommilan toimipisteessä.

Logistiikkaratkaisumme palvelevat Suomessa 17 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Yhtiö kuuluu autokonserni Vehoon.

 

UKAS AND ISO 9001; ISO 14001; ISO 45001 - RGB
akl
logy
syopatutkimus