ratkaisumme Assix lisvarustelu

Auton toimitusaika Suomeen on pitkä. Merkittävä toimitusaikaan ja kustannuksiin vaikuttava tekijä on jälkiasennettavien lisävarusteiden määrä sekä niihin liittyvien toimijoiden lukumäärä.

Assix –lisävarusteluratkaisut on nopea ja helppo tapa saada sekä henkilö- että hyötyajoneuvot käyttövalmiina ja viimeisteltynä samassa yhteydessä tehdastoimituksen kanssa. Lyhyempi toimitusaika nopeuttaa pääomien kiertoa ja antaa varmuutta myös leasing-toimituksiin.

assix logo

Tuotamme ratkaisut yhdessä automyynnin ja rahoituksen kanssa loppukäyttäjän tarpeet huomioiden. Henkilö- ja hyötyajoneuvojen varustelut sarjatuotantona mm. autoliikkeiden tarpeisiin – räätälöitynä loppukäyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Tällä hetkellä jo joka kymmenes Suomessa myytävä uusi auto on Assix-varusteltu. Merkkikoulutetut asentajamme takaavat jälkiasennuksien korkean laadun. Assix-lisävarusteet voi tilata myös verkkokaupan kautta.

Lataa


referenssi eltel

”Assistor hoitaa tuotantoautojemme logistiikan uusien autojen lisävarustelusta realisoitavien autojen myyntikunnostukseen. Kokonaislogistiikan hallinta mahdollistaa myös yhä käyttökelpoisten lisävarusteiden uusiokäytön, mikä tuo meille merkittäviä kustannussäästöjä.”

Juha Miettinen
kalustopäällikkö, Eltel Networks

  • eltel 1 t
  • eltel 2 t
  • eltel 3 t
  • eltel 4 t
  • eltel 5 t

Assix –lisävarusteltu auto tarkoittaa:

  • käyttäjän toiveiden mukaan viimeisteltyä
  • virheetöntä autoa
  • perille toimitettuna
  • sovitussa ajassa ja
  • sovittuun hintaan.

ajoneuvojen lisavarustelu autovalmistajille2

Tehdastoimituksen yhteydessä sarjatuotantona toteutettava ratkaisu on kustannustehokkain tapa toteuttaa jälkiasennettavien varusteiden asennukset ja kampanjat myös lyhyellä varoitusajalla. Merkkikohtaisesti koulutetut asentajamme tekevät sen takuulla.


assistore tutustu

Automyyjät tuntevat autonostajien tarpeet parhaiten ja ovat siksi tärkeä kumppanimme. Kehitämme ja suunnittelemme henkilö- ja hyötyajoneuvojen varustevalikoimaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa vastataksemme päivän kysyntään oikein.

referenssi hartikainen

”Löysimme Assix-lisävarusteista meille ja asiakkaallemme, Forcit Oy:lle sopivat ratkaisut. Voimme lisäksi tilata ne kätevästi suoraan Assistore.fi –verkkokaupasta, mikä vähentää tilausten hallinnointiin kuluvaa aikaa!”

Jouni Vänskä
myyntipäällikkö, Autotalo Hartikainen


assix autoteippaukset

assix autoliikkeille

Suomessa on noin 380 000 yritysautoa, joista tuotantokäytössä noin 240 000 ajoneuvoa. Merkittävä osa niistä on leasing-yhtiöiden hallinnassa. Meiltä löytyy valmiita ratkaisuja mm. uusien autojen varusteluun, viimeistelyyn, toimitusten hallintaan ja myös palautuvien autojen myyntikunnostukseen. Auton viimeistely maahantuonnin yhteydessä tuo varmuutta sekä toimitusaikaan että leasing-sopimusten hallintaan ja lisää tiedon läpinäkyvyyttä.

Kehitämme suuryritysten kanssa valmiita hyötyajoneuvojen varustekonsepteja eri käyttötarkoituksiin. Vakioimalla kokoonpanoja hyödyt näkyvät kustannusten pienenemisen lisäksi myös lyhyempänä toimitusaikana.


assistore verkkokauppa

Verkkokauppa

Assix –lisävarusteet löydät myös verkkokaupastamme. Verkkokauppa on helppokäyttöinen työkalu sopimusasiakkaillemme. Automerkkikohtainen lisävarusteluvalikoima ja tiedot uusista tuotteista on käytettävissä 24/7. Verkkokauppa on mainio ja helppo apuväline tilaamiseen ja vapauttaa aikaasi muuhun työhön!


ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 and UKAS

Toimitusvarmuus ja laadunvarmistus

Assistor on useiden autovalmistajien ja –maahantuojien sertifioima yhteistyökumppani. Varmistamme, että toimitettavat ajoneuvot täyttävät uusille ajoneuvoille asetetut laatuvaatimukset myös lisävarusteiden osalta ja että toimitus on luotettavampi ja läpinäkyvämpi verrattuna perinteisiin, usean toimijan kanssa toteutettaviin varustelu- ja viimeistelyratkaisuihin.

Kysy lisää myynnistämme!


referenssit clyde

”Uudet autot ovat toimineet moitteettomasti ja ovat vastanneet odotuksia. Palvelu oli lähes uskomattoman hyvä.”

Matti Lindevall
Clyde Bergemann Scandinavia Oy

FI - Footer - Nosto1

Uutta verkkokaupassa

INNOLIFT -
pakettiautoon kiipeävät lastaajat

innolift

Kotimaiset pakettiautoon kiipeävät INNOLIFT lastaajat saapuivat valikoimaamme.

www.assistore.fi

FI - Footer - Nosto2

 

Modul-System- ajoneuvokalusteet siirtyivät verkkokauppaan!

modul system uutinen

Ajoneuvokalusteiden kokoonpanoja on toivottu verkkokauppaan. Nyt niitä sieltä saa!

www.assistore.fi