Your brand. Our delivery.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja Baltian maissa. Tällä hetkellä yli 20 johtavaa automerkkiä luottaa ammattitaitoomme, mikä tekee meistä markkinajohtajan Suomessa. Pitkä kokemus, korkea laatu, vahva osaaminen ja edelläkävijyys ovat menestyksemme avaintekijöitä. One Stop Shop –palvelukonseptistamme löydät kaikki toimitusketjussa tarvittavat palvelut. Autamme yritystänne pitämään omat lupauksenne – Your Brand. Our Delivery.

Tutustu Assistorin osaamiseen!


Ajoneuvojen laadunvalvonta (PDI)

ajoneuvojen laadunvalvonta

Varmistamme ajoneuvojen teknisen ja visuaalisen virheettömyyden ennen toimitusta jälleenmyyjille, autovalmistajien ja maahantuojien määrittelemien kriteerien mukaisesti.

Lue lisää

Assix - ajoneuvojen lisävarustelut

Lisvarustelu kuva

Assix –lisävarusteluratkaisut on nopea ja helppo tapa saada sekä henkilö- että hyötyajoneuvot käyttövalmiina ja viimeisteltynä tehdastoimituksen yhteydessä.

Lue lisää

Ajoneuvojen myyntikunnostukset

myyntikunnostukset

Hallinnoimme autojen kunnostuksen, välivarastoinnin ja myyntivalmistelun puolestanne. Palveluihin sisältyvät myös katsastus- ja huoltopalvelut.

Lue lisää

Varaosa- ja materiaalilogistiikka

varastologistiikka

Olemme maahantuojien, tukkukaupan ja korjaamojen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toimimme erinomaisten yhteyksien päässä Kehä III varrella Vantaalla ja Espoossa.

Lue lisää

Informaatiopalvelut

verkkopalvelut

Asiantuntijamme ovat käytettävissänne mm. autoverotus-, rekisteröinti- ja tullausasioissa. Verkkopalveluilla varmistamme, että tuotteisiinne liittyvä tieto on käytettävissä silloin kun sitä tarvitaan.

Lue lisää

Ajoneuvojen kuljetuspalvelut

kuljetuspalvelu

Kuljetus on näkyvä osa toimitusketjua. Tarjoamme kuljetuksia osana logistiikan kokonaisratkaisua valmistajalta tukku- tai vähittäismyyntiin.

Lue lisää