Your brand. Our delivery.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja Baltian maissa. Tällä hetkellä yli 20 johtavaa automerkkiä luottaa ammattitaitoomme, mikä tekee meistä markkinajohtajan Suomessa. Pitkä kokemus, korkea laatu, vahva osaaminen ja edelläkävijyys ovat menestyksemme avaintekijöitä. One Stop Shop –palvelukonseptistamme löydät kaikki toimitusketjussa tarvittavat palvelut. Autamme yritystänne pitämään omat lupauksenne – Your Brand. Our Delivery.

Tutustu Assistorin osaamiseen!


Käyttövalmis ja virheetön ajoneuvo, perille toimitettuna, sovitussa ajassa ja sovittuun hintaan!

Tuotamme logistisia ratkaisuja ajoneuvojen ja niihin liittyvän tiedon hallintaan autotehtaalta loppukäyttäjälle – mm. autokuljetuksiin, laadunvalvontaan (PDI, vauriokorjaukset & Claims Handling), varastointiin sekä lisävarusteluun.

Olemme autoverotuksen ja ennakkorekisteröinnin asiantuntijoita, jo 35% Suomeen saapuvista uusista ajoneuvoista verotetaan kauttamme!

Palvelemme tällä hetkellä yli 20 automerkkiä markkinoiden laajimmalla palveluverkostolla, logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Hangossa, Turussa ja Nurmijärvellä.

Tutustu One-Stop-Shop –ratkaisuihimme! »

assistor infograafit toimitetut ajoneuvot 2015

Rakenna kilpailukykyä logistiikasta

Kaikki haluavat osaavan logistiikkakumppanin. Osalla sellainen jo on! Tarjoamme yrityksellesi kokonaisratkaisut nopeaa toimitusta vaativaan varaosalogistiikkaan sekä pientarvike- ja materiaalilogistiikkaan.
Mm. varastohotellipalvelut ja varaosapäivystys 24/7 kuuluvat vakiopalveluihimme.

Logistiikkakeskuksemme Vantaalla ja Espoossa tarjoavat varastologistiikan kaikki palvelut ja yli yön jakelun koko Suomeen ja lähialueille, suurimpiin kaupunkeihin jopa useita kertoja päivässä!
Yhdistämällä yrityksesi tavaravirrat nykyisiin jakeluketjuihimme saavutat kustannussäästöjä ja vähennät logistiikan päästöjä!

Lue lisää palveluistamme »

assistor infograafit luvut
assistor infograafit toimitusvarmuus

Digitaalisia ratkaisuja ja asiantuntemusta liiketoiminnan tehostamiseen

Tuotamme tieto- ja asiantuntijapalveluja toimitusketjun hallintaan ja asiakkaittemme myynti- ja talousprosessien tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Automarkkinoiden ammattilaisille kehitetty Assistore.fi –verkkopalvelumme välittää tietoa mm. toimitusajoista ja autoveron määrästä. Automyyjät voivat hyödyntää verkkokauppaamme omassa myyntityössään tarjoamalla ja tilaamalla lisävarusteasennuksia tehtaalta saapuviin ajoneuvoihin.

Ota yhteyttä, katsotaan miten informaatiopalvelut voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne!

Tutustu palveluihin »

40% uusista autoista

Tutustu verkkokauppaamme

Näin palvelemme

ajoneuvojen laadunvalvonta

Ajoneuvojen laadunvalvonta & PDI »

Varmistamme ajoneuvojen teknisen ja visuaalisen virheettömyyden ennen toimitusta jälleenmyyjille, autovalmistajien ja maahantuojien määrittelemien kriteerien mukaisesti.

ajoneuvojen myyntikunnostukset

Ajoneuvojen myyntikunnostukset »

Hallinnoimme autojen kunnostuksen, varastoinnin ja myyntivalmistelun puolestanne. Palveluihin sisältyvät myös katsastus- ja huoltopalvelut.

one stop shop

One-Stop-Shop – logistiikan kokonaisratkaisut »

Kaikki toimitusketjuun liittyvät toimijat, maahantuojat, tukku- ja vähittäiskauppa sekä leasing-yhtiöt, saavat tarvitsemansa palvelut meiltä!

ajoneuvojen lisavarustelu

Ajoneuvojen lisävarustelut »

Assix –lisävarusteluratkaisut on nopea ja helppo tapa saada sekä henkilö- että hyötyajoneuvot käyttövalmiina ja viimeisteltynä samassa yhteydessä tehdastoimituksen kanssa!

informaatiopalvelut

Asiantuntija- ja verkkopalvelut »

Assistor Oy tuottaa tieto- ja asiantuntijapalveluja ajoneuvojen toimitusketjun hallintaan ja myyntiprosessin tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

varaosa materiaalilogistiikka

Varastologistiikka »

Olemme maahantuojien, tukkukaupan ja korjaamojen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toimimme erinomaisten yhteyksien päässä Kehä III varrella Vantaalla ja Espoossa.

kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut »

Kuljetus on näkyvä osa toimitusketjua. Tarjoamme kuljetuksia osana logistiikan kokonaisratkaisua valmistajalta tukku- tai vähittäismyyntiin.

Uusimmat kuulumiset

  • Positiivinen asiakaskokemus on plussummapeliä

    Positiivinen asiakaskokemus on plussummapeliä Asiakaskokemuksen voidaan ajatella koostuvan koetusta taloudellisesta, toiminnallisesta, emotionaalisesta ja symbolisesta arvosta. Arvot taas muodostuvat kussakin kategoriassa saavutetun hyödyn ja koetun uhrauksen erotuksesta. Äkkiseltään näyttää, että asiakaskokemushan on pelkkää matematiikkaa, helposti[…]

  • Keskitetyn varustelupalvelun hyödyt

    Keskitetyn varustelupalvelun hyödyt Mitä hyötyä varustelupalveluista on autoliikkeille? Entä mitä varustelupalveluita toimittavalta yritykseltä kannattaa vaatia? Kokosimme parhaat vinkit.

  • Muutoksia Assistorin johtoryhmässä

    Muutoksia Assistorin johtoryhmässä Assistor Oy Ab:n Ajoneuvologistiikka-ja Informaatiopalvelut -liiketoimintojen vetovastuu siirtyy toimitusjohtaja Perttu Pirille. Assistorin johtoryhmän jäsen Aki Karppinen siirtyy vastaamaan yhtiön kehitystoiminnoista ja jatkaa myös Assistorin ICT-päällikkönä. Jukka Niemelä jatkaa Assistorin Varaosa-[…]

 

Assistor Oy Ab ja Bassadone Automotive Nordic Oy aloittavat yhteistyön Suomessa

 

Assistor Oy Ab ja Bassadone Automotive Nordic Oy ovat sopineet Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomien automerkkien varaosien varastointipalvelun aloittamisesta Assistorin Vantaan logistiikkakeskuksessa kesällä 2018.

”Sopimus on merkittävä ja Bassadonen tuotteet sopivat erinomaisesti portfolioomme”,kertoo Assistor Oy Ab:n toimitusjohtaja Perttu Piri.

”Ajoneuvojen varaosalogistiikan erikoisosaamisella ja korkealla laadulla oli merkittävä rooli sopimuksen syntymisessä ”, lisää Assistor Oy Ab:n liiketoimintapäällikkö Jukka Niemelä.


Lisätiedot:
Perttu Piri, toimitusjohtaja, Assistor Oy Ab, puh. 040 531 3032
Jukka Niemelä, liiketoimintapäällikkö, Assistor Oy Ab, puh. 050 572 1139


Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomia merkkejä ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki ja SsangYong.

Assistor Oy Ab on vuonna 1966 perustettu asiakaskeskeinen, tietointensiivinen ja tehokas autoalan logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvologistiikkaan, varaosa- ja materiaalilogistiikkaan sekä tietopalveluihin. Assistorin asiakkaana on yli 20 johtavaa automerkkiä ja yritys työllistää Suomessa n. 200 alan ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla.

********************************************************************************************************************************

 

Assistor and Bassadone Automotive Nordic start cooperation in Finland

 

Assistor Oy Ab and Bassadone Automotive Nordic Oy have signed an agreement on starting spare parts warehousing of the car brands imported by Bassadone in Assistor’s logistics center in Vantaa. The cooperation will start in summer 2018.

 

”This is a significant contract and their products fit ideally in our portfolio”, says Perttu Piri, CEO of Assistor Oy Ab.

 

”Quality and our special expertise in warehouse logistics had an essential role in the contract”, adds Jukka Niemelä, Head of Spare Part and Material Logistics of Assistor Oy Ab.

 

More information:

Perttu Piri, CEO, Assistor Oy Ab, tel. +358 40 531 3032
Jukka Niemelä, Head of Spare Part and Material Logistics, Assistor Oy Ab, tel. +358 50 572 1139

 

Bassadone Automotive Nordic was established in 1997 and the group concentrates on distribution of cars, spare parts and accessories. The operations cover both Finland and the Baltic countries. Bassadone Automotive Nordic distributes Citroen, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki and SsangYong brands.

 

Assistor is the leading automotive logistics service provider specialized in vehicle, spare part and material logistics in Finland and the neighboring area. Already 20 top car brands rely on our expertise. Assistor Oy Ab has 200 employees in five locations in Finland.

 

henkilot

Oletko

toimitusjohtaja, talousjohtaja, hankintajohtaja, jälkimarkkinointijohtaja, automyyjä tai vastaat omalta osaltasi palveluiden toteuttamisesta ja hankinnoista?

toimitko

ajoneuvojen, koneiden, laitteiden, tarvikkeiden, varaosien tai komponenttien maahantuonnissa, tukkukaupassa, jälleenmyynnissä tai huolto-ja korjaamotoiminnassa?

Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

AutoliikkeetAutovalmistajat ja -maahantuojatLeasing-yhtiöt ja suuryrityksetKorjaamot ja tukkukauppaOsien ja tarvikkeiden maahantuojatMuut toimialat

FI - Footer - Nosto1

Uutta verkkokaupassa

INNOLIFT -
pakettiautoon kiipeävät lastaajat

innolift

Kotimaiset pakettiautoon kiipeävät INNOLIFT lastaajat saapuivat valikoimaamme.

www.assistore.fi

FI - Footer - Nosto2

 

Modul-System- ajoneuvokalusteet siirtyivät verkkokauppaan!

modul system uutinen

Ajoneuvokalusteiden kokoonpanoja on toivottu verkkokauppaan. Nyt niitä sieltä saa!

www.assistore.fi