Your brand. Our delivery.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja Baltian maissa. Tällä hetkellä yli 20 johtavaa automerkkiä luottaa ammattitaitoomme, mikä tekee meistä markkinajohtajan Suomessa. Pitkä kokemus, korkea laatu, vahva osaaminen ja edelläkävijyys ovat menestyksemme avaintekijöitä. One Stop Shop –palvelukonseptistamme löydät kaikki toimitusketjussa tarvittavat palvelut. Autamme yritystänne pitämään omat lupauksenne – Your Brand. Our Delivery.

Tutustu Assistorin osaamiseen!


 Ajoneuvologistiikka

 

ajoneuvologistiikka

Tuotamme ratkaisuja ajoneuvojen laadunvalvontaan, viimeistelyyn, kuljettamiseen ja toimitusketjun hallintaan.

Tutustu palveluihin »

Varaosa- ja materiaalilogistiikka

varaosalogistiikka

Tarjoamme yrityksellesi kokemusta ja osaamista varaosa-, pientarvike- ja materiaalilogistiikan hallintaan Suomessa ja lähialueilla.

Tutustu palveluihin »

Informaatiopalvelut

 

informaatiopalvelut

Tuotamme tieto- ja asiantuntijapalveluja toimitusketjun hallintaan sekä myyntiprosessinne tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Tutustu palveluihin »

assistore logo ja textit vol 2

 

Assistor Oy Ab ja Bassadone Automotive Nordic Oy aloittavat yhteistyön Suomessa

 

Assistor Oy Ab ja Bassadone Automotive Nordic Oy ovat sopineet Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomien automerkkien varaosien varastointipalvelun aloittamisesta Assistorin Vantaan logistiikkakeskuksessa kesällä 2018.

”Sopimus on merkittävä ja Bassadonen tuotteet sopivat erinomaisesti portfolioomme”,kertoo Assistor Oy Ab:n toimitusjohtaja Perttu Piri.

”Ajoneuvojen varaosalogistiikan erikoisosaamisella ja korkealla laadulla oli merkittävä rooli sopimuksen syntymisessä ”, lisää Assistor Oy Ab:n liiketoimintapäällikkö Jukka Niemelä.


Lisätiedot:
Perttu Piri, toimitusjohtaja, Assistor Oy Ab, puh. 040 531 3032
Jukka Niemelä, liiketoimintapäällikkö, Assistor Oy Ab, puh. 050 572 1139


Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomia merkkejä ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki ja SsangYong.

Assistor Oy Ab on vuonna 1966 perustettu asiakaskeskeinen, tietointensiivinen ja tehokas autoalan logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvologistiikkaan, varaosa- ja materiaalilogistiikkaan sekä tietopalveluihin. Assistorin asiakkaana on yli 20 johtavaa automerkkiä ja yritys työllistää Suomessa n. 200 alan ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla.

********************************************************************************************************************************

 

Assistor and Bassadone Automotive Nordic start cooperation in Finland

 

Assistor Oy Ab and Bassadone Automotive Nordic Oy have signed an agreement on starting spare parts warehousing of the car brands imported by Bassadone in Assistor’s logistics center in Vantaa. The cooperation will start in summer 2018.

 

”This is a significant contract and their products fit ideally in our portfolio”, says Perttu Piri, CEO of Assistor Oy Ab.

 

”Quality and our special expertise in warehouse logistics had an essential role in the contract”, adds Jukka Niemelä, Head of Spare Part and Material Logistics of Assistor Oy Ab.

 

More information:

Perttu Piri, CEO, Assistor Oy Ab, tel. +358 40 531 3032
Jukka Niemelä, Head of Spare Part and Material Logistics, Assistor Oy Ab, tel. +358 50 572 1139

 

Bassadone Automotive Nordic was established in 1997 and the group concentrates on distribution of cars, spare parts and accessories. The operations cover both Finland and the Baltic countries. Bassadone Automotive Nordic distributes Citroen, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki and SsangYong brands.

 

Assistor is the leading automotive logistics service provider specialized in vehicle, spare part and material logistics in Finland and the neighboring area. Already 20 top car brands rely on our expertise. Assistor Oy Ab has 200 employees in five locations in Finland.

 

henkilot

Oletko

toimitusjohtaja, talousjohtaja, hankintajohtaja, jälkimarkkinointijohtaja, automyyjä tai vastaat omalta osaltasi palveluiden toteuttamisesta ja hankinnoista?

toimitko

ajoneuvojen, koneiden, laitteiden, tarvikkeiden, varaosien tai komponenttien maahantuonnissa, tukkukaupassa, jälleenmyynnissä tai huolto-ja korjaamotoiminnassa?

Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Autoliikkeet, Autovalmistajat ja -maahantuojat, Leasing-yhtiöt ja suuryritykset, Korjaamot ja tukkukauppa, Osien ja tarvikkeiden maahantuojat, Muut toimialat