Your brand. Our delivery.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja Baltian maissa. Tällä hetkellä yli 20 johtavaa automerkkiä luottaa ammattitaitoomme, mikä tekee meistä markkinajohtajan Suomessa. Pitkä kokemus, korkea laatu, vahva osaaminen ja edelläkävijyys ovat menestyksemme avaintekijöitä. One Stop Shop –palvelukonseptistamme löydät kaikki toimitusketjussa tarvittavat palvelut. Autamme yritystänne pitämään omat lupauksenne – Your Brand. Our Delivery.

Tutustu Assistorin osaamiseen!


Käyttövalmis ja virheetön ajoneuvo, perille toimitettuna, sovitussa ajassa ja sovittuun hintaan!

Tuotamme logistisia ratkaisuja ajoneuvojen ja niihin liittyvän tiedon hallintaan autotehtaalta loppukäyttäjälle – mm. autokuljetuksiin, laadunvalvontaan (PDI, vauriokorjaukset & Claims Handling), varastointiin sekä lisävarusteluun.

Olemme autoverotuksen ja ennakkorekisteröinnin asiantuntijoita, jo 35% Suomeen saapuvista uusista ajoneuvoista verotetaan kauttamme!

Palvelemme tällä hetkellä yli 20 automerkkiä markkinoiden laajimmalla palveluverkostolla, logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Hangossa, Turussa ja Nurmijärvellä.

Tutustu One-Stop-Shop –ratkaisuihimme! »

assistor infograafit toimitetut ajoneuvot 2015

Rakenna kilpailukykyä logistiikasta

Kaikki haluavat osaavan logistiikkakumppanin. Osalla sellainen jo on! Tarjoamme yrityksellesi kokonaisratkaisut nopeaa toimitusta vaativaan varaosalogistiikkaan sekä pientarvike- ja materiaalilogistiikkaan.
Mm. varastohotellipalvelut ja varaosapäivystys 24/7 kuuluvat vakiopalveluihimme.

Logistiikkakeskuksemme Vantaalla ja Espoossa tarjoavat varastologistiikan kaikki palvelut ja yli yön jakelun koko Suomeen ja lähialueille, suurimpiin kaupunkeihin jopa useita kertoja päivässä!
Yhdistämällä yrityksesi tavaravirrat nykyisiin jakeluketjuihimme saavutat kustannussäästöjä ja vähennät logistiikan päästöjä!

Lue lisää palveluistamme »

assistor infograafit luvut
assistor infograafit toimitusvarmuus

Digitaalisia ratkaisuja ja asiantuntemusta liiketoiminnan tehostamiseen

Tuotamme tieto- ja asiantuntijapalveluja toimitusketjun hallintaan ja asiakkaittemme myynti- ja talousprosessien tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Automarkkinoiden ammattilaisille kehitetty Assistore.fi –verkkopalvelumme välittää tietoa mm. toimitusajoista ja autoveron määrästä. Automyyjät voivat hyödyntää verkkokauppaamme omassa myyntityössään tarjoamalla ja tilaamalla lisävarusteasennuksia tehtaalta saapuviin ajoneuvoihin.

Ota yhteyttä, katsotaan miten informaatiopalvelut voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne!

Tutustu palveluihin »

40% uusista autoista

Tutustu verkkokauppaamme

Näin palvelemme

ajoneuvojen laadunvalvonta

Ajoneuvojen laadunvalvonta & PDI »

Varmistamme ajoneuvojen teknisen ja visuaalisen virheettömyyden ennen toimitusta jälleenmyyjille, autovalmistajien ja maahantuojien määrittelemien kriteerien mukaisesti.

ajoneuvojen myyntikunnostukset

Ajoneuvojen myyntikunnostukset »

Hallinnoimme autojen kunnostuksen, varastoinnin ja myyntivalmistelun puolestanne. Palveluihin sisältyvät myös katsastus- ja huoltopalvelut.

one stop shop

One-Stop-Shop – logistiikan kokonaisratkaisut »

Kaikki toimitusketjuun liittyvät toimijat, maahantuojat, tukku- ja vähittäiskauppa sekä leasing-yhtiöt, saavat tarvitsemansa palvelut meiltä!

ajoneuvojen lisavarustelu

Ajoneuvojen lisävarustelut »

Assix –lisävarusteluratkaisut on nopea ja helppo tapa saada sekä henkilö- että hyötyajoneuvot käyttövalmiina ja viimeisteltynä samassa yhteydessä tehdastoimituksen kanssa!

informaatiopalvelut

Asiantuntija- ja verkkopalvelut »

Assistor Oy tuottaa tieto- ja asiantuntijapalveluja ajoneuvojen toimitusketjun hallintaan ja myyntiprosessin tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

varaosa materiaalilogistiikka

Varastologistiikka »

Olemme maahantuojien, tukkukaupan ja korjaamojen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toimimme erinomaisten yhteyksien päässä Kehä III varrella Vantaalla ja Espoossa.

kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut »

Kuljetus on näkyvä osa toimitusketjua. Tarjoamme kuljetuksia osana logistiikan kokonaisratkaisua valmistajalta tukku- tai vähittäismyyntiin.

Uusimmat kuulumiset

"Meillä oli tarve uudistaa toiminnanohjauksemme vastaamaan Assistorin strategian mukaisia tavoitteita toiminnan tehostamisessa ja kehittämisessä. Haluamme asettaa asiakkaamme kaiken tekemisemme ytimeen, joten edellytimme hankittavalta ratkaisulta ehdotonta asiakaskeskeisyyttä. Koko toimitusketju suunnitellaan asiakkaan näkökulmasta niin, että prosessin jokaisessa vaiheessa pystymme tuottamaan reaaliaikaista tietoa asiakkaillemme heidän ajoneuvoistaan", toteaa Assistor Oy Ab:n tietohallintopäällikkö Aki Karppinen.

"Uskomme pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa paremmin ja nopeammin virtaviivaistamalla toimitusprosessia sekä parantamalla asiakaspalveluketjun läpinäkyvyyttä. Päädyimme valitsemaan eCraftin kumppaniksemme, sillä pyrimme kaikessa toiminnassamme edelläkävijyyteen ja etsimme eCraftin kaltaista innovatiivista kumppania, jonka kanssa viedä liiketoimintaamme eteenpäin. Lisäksi Microsoft Dynamics 365 vakuutti meidät uudenlaisena teknologia-alustana", kertoo Karppinen.


Assistor Oy Ab on ajoneuvojen, varaosien, ja materiaalien toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan keskittyvä logistiikkayhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 30,3 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 210 henkilöä.

eCraft Etima Oy on osa IT- ja konsultointointipalveluihin keskittynyttä eCraft Oy Ab -konsernia, joka toimii Espoossa, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee yli 160 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 15 miljoonaa.


Lisätiedot:

Aki Karppinen, tietohallintopäällikkö Assistor Oy Ab Puh. 040 701 4965
Ville Hemmilä, toimitusjohtaja eCraft Oy Ab Puh. 0400 695 345

 

Assistor-eCraft_yhteistyo

henkilot

Oletko

toimitusjohtaja, talousjohtaja, hankintajohtaja, jälkimarkkinointijohtaja, automyyjä tai vastaat omalta osaltasi palveluiden toteuttamisesta ja hankinnoista?

toimitko

ajoneuvojen, koneiden, laitteiden, tarvikkeiden, varaosien tai komponenttien maahantuonnissa, tukkukaupassa, jälleenmyynnissä tai huolto-ja korjaamotoiminnassa?

Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

AutoliikkeetAutovalmistajat ja -maahantuojatLeasing-yhtiöt ja suuryrityksetKorjaamot ja tukkukauppaOsien ja tarvikkeiden maahantuojatMuut toimialat

FI - Footer - Nosto1

Uutta verkkokaupassa

INNOLIFT -
pakettiautoon kiipeävät lastaajat

innolift

Kotimaiset pakettiautoon kiipeävät INNOLIFT lastaajat saapuivat valikoimaamme.

www.assistore.fi

FI - Footer - Nosto2

 

Modul-System- ajoneuvokalusteet siirtyivät verkkokauppaan!

modul system uutinen

Ajoneuvokalusteiden kokoonpanoja on toivottu verkkokauppaan. Nyt niitä sieltä saa!

www.assistore.fi