Your brand. Our delivery.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja Baltian maissa. Tällä hetkellä yli 20 johtavaa automerkkiä luottaa ammattitaitoomme, mikä tekee meistä markkinajohtajan Suomessa. Pitkä kokemus, korkea laatu, vahva osaaminen ja edelläkävijyys ovat menestyksemme avaintekijöitä. One Stop Shop –palvelukonseptistamme löydät kaikki toimitusketjussa tarvittavat palvelut. Autamme yritystänne pitämään omat lupauksenne – Your Brand. Our Delivery.

Tutustu Assistorin osaamiseen!


 Ajoneuvologistiikka

 

ajoneuvologistiikka

Tuotamme ratkaisuja ajoneuvojen laadunvalvontaan, viimeistelyyn, kuljettamiseen ja toimitusketjun hallintaan.

Tutustu palveluihin »

Varaosa- ja materiaalilogistiikka

varaosalogistiikka

Tarjoamme yrityksellesi kokemusta ja osaamista varaosa-, pientarvike- ja materiaalilogistiikan hallintaan Suomessa ja lähialueilla.

Tutustu palveluihin »

Informaatiopalvelut

 

informaatiopalvelut

Tuotamme tieto- ja asiantuntijapalveluja toimitusketjun hallintaan sekä myyntiprosessinne tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Tutustu palveluihin »

assistore logo ja textit vol 2

Assistor keskittyy jatkossa tarjoamiensa palveluiden kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen Suomen toiminnoissaan. Ajankohtaisia asioita ovat muun muassa Volvon henkilöautojen varaosalogistiikkatoimintojen haltuunotto Pakkalassa ja toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojektin läpivienti.

Lisätietoja:
Perttu Piri
Toimitusjohtaja 
Assistor Oy Ab
tel. +358 40 5313032
perttu.piri[at]assistor.fi 


Assistor has sold its Baltics operations to Autolink

Assistor Oy Ab has sold its Estonian subsidiary company Assistor AS to Autolink Baltics AS, which is the owner of Autolink Finland. The personnel and operations of the company transfer to the buyer. The transaction has no effect to Assistor´s Finnish operations. At the same time Assistor and Autolink have signed a cooperation agreement concerning the vehicle transports in Finland.

From here onward Assistor will focus on developing its services and improving its customer experience in Finland. The topical issues at the moment are e.g. the start off of Volvo cars spare part logistics operations in Pakkala and implementation project of the new ERP system.

Additional information:
Perttu Piri 
CEO 
Assistor Oy Ab
tel. +358 40 5313032
perttu.piri[at]assistor.fi

henkilot

Oletko

toimitusjohtaja, talousjohtaja, hankintajohtaja, jälkimarkkinointijohtaja, automyyjä tai vastaat omalta osaltasi palveluiden toteuttamisesta ja hankinnoista?

toimitko

ajoneuvojen, koneiden, laitteiden, tarvikkeiden, varaosien tai komponenttien maahantuonnissa, tukkukaupassa, jälleenmyynnissä tai huolto-ja korjaamotoiminnassa?

Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

AutoliikkeetAutovalmistajat ja -maahantuojatLeasing-yhtiöt ja suuryrityksetKorjaamot ja tukkukauppaOsien ja tarvikkeiden maahantuojatMuut toimialat