Your brand. Our delivery.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja Baltian maissa. Tällä hetkellä yli 20 johtavaa automerkkiä luottaa ammattitaitoomme, mikä tekee meistä markkinajohtajan Suomessa. Pitkä kokemus, korkea laatu, vahva osaaminen ja edelläkävijyys ovat menestyksemme avaintekijöitä. One Stop Shop –palvelukonseptistamme löydät kaikki toimitusketjussa tarvittavat palvelut. Autamme yritystänne pitämään omat lupauksenne – Your Brand. Our Delivery.

Tutustu Assistorin osaamiseen!


Käyttövalmis ja virheetön ajoneuvo, perille toimitettuna, sovitussa ajassa ja sovittuun hintaan!

Tuotamme logistisia ratkaisuja ajoneuvojen ja niihin liittyvän tiedon hallintaan autotehtaalta loppukäyttäjälle – mm. autokuljetuksiin, laadunvalvontaan (PDI, vauriokorjaukset & Claims Handling), varastointiin sekä lisävarusteluun.

Olemme autoverotuksen ja ennakkorekisteröinnin asiantuntijoita, jo 35% Suomeen saapuvista uusista ajoneuvoista verotetaan kauttamme!

Palvelemme tällä hetkellä yli 20 automerkkiä markkinoiden laajimmalla palveluverkostolla, logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Hangossa, Turussa ja Nurmijärvellä.

Tutustu One-Stop-Shop –ratkaisuihimme! »

assistor infograafit toimitetut ajoneuvot 2015

Rakenna kilpailukykyä logistiikasta

Kaikki haluavat osaavan logistiikkakumppanin. Osalla sellainen jo on! Tarjoamme yrityksellesi kokonaisratkaisut nopeaa toimitusta vaativaan varaosalogistiikkaan sekä pientarvike- ja materiaalilogistiikkaan.
Mm. varastohotellipalvelut ja varaosapäivystys 24/7 kuuluvat vakiopalveluihimme.

Logistiikkakeskuksemme Vantaalla ja Espoossa tarjoavat varastologistiikan kaikki palvelut ja yli yön jakelun koko Suomeen ja lähialueille, suurimpiin kaupunkeihin jopa useita kertoja päivässä!
Yhdistämällä yrityksesi tavaravirrat nykyisiin jakeluketjuihimme saavutat kustannussäästöjä ja vähennät logistiikan päästöjä!

Lue lisää palveluistamme »

assistor infograafit luvut
assistor infograafit toimitusvarmuus

Digitaalisia ratkaisuja ja asiantuntemusta liiketoiminnan tehostamiseen

Tuotamme tieto- ja asiantuntijapalveluja toimitusketjun hallintaan ja asiakkaittemme myynti- ja talousprosessien tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Automarkkinoiden ammattilaisille kehitetty Assistore.fi –verkkopalvelumme välittää tietoa mm. toimitusajoista ja autoveron määrästä. Automyyjät voivat hyödyntää verkkokauppaamme omassa myyntityössään tarjoamalla ja tilaamalla lisävarusteasennuksia tehtaalta saapuviin ajoneuvoihin.

Ota yhteyttä, katsotaan miten informaatiopalvelut voisivat tehostaa teidän liiketoimintaanne!

Tutustu palveluihin »

40% uusista autoista

Tutustu verkkokauppaamme

Näin palvelemme

ajoneuvojen laadunvalvonta

Ajoneuvojen laadunvalvonta & PDI »

Varmistamme ajoneuvojen teknisen ja visuaalisen virheettömyyden ennen toimitusta jälleenmyyjille, autovalmistajien ja maahantuojien määrittelemien kriteerien mukaisesti.

ajoneuvojen myyntikunnostukset

Ajoneuvojen myyntikunnostukset »

Hallinnoimme autojen kunnostuksen, varastoinnin ja myyntivalmistelun puolestanne. Palveluihin sisältyvät myös katsastus- ja huoltopalvelut.

one stop shop

One-Stop-Shop – logistiikan kokonaisratkaisut »

Kaikki toimitusketjuun liittyvät toimijat, maahantuojat, tukku- ja vähittäiskauppa sekä leasing-yhtiöt, saavat tarvitsemansa palvelut meiltä!

ajoneuvojen lisavarustelu

Ajoneuvojen lisävarustelut »

Assix –lisävarusteluratkaisut on nopea ja helppo tapa saada sekä henkilö- että hyötyajoneuvot käyttövalmiina ja viimeisteltynä samassa yhteydessä tehdastoimituksen kanssa!

informaatiopalvelut

Asiantuntija- ja verkkopalvelut »

Assistor Oy tuottaa tieto- ja asiantuntijapalveluja ajoneuvojen toimitusketjun hallintaan ja myyntiprosessin tueksi digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

varaosa materiaalilogistiikka

Varastologistiikka »

Olemme maahantuojien, tukkukaupan ja korjaamojen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toimimme erinomaisten yhteyksien päässä Kehä III varrella Vantaalla ja Espoossa.

kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut »

Kuljetus on näkyvä osa toimitusketjua. Tarjoamme kuljetuksia osana logistiikan kokonaisratkaisua valmistajalta tukku- tai vähittäismyyntiin.

Uusimmat kuulumiset

Assistor keskittyy jatkossa tarjoamiensa palveluiden kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen Suomen toiminnoissaan. Ajankohtaisia asioita ovat muun muassa Volvon henkilöautojen varaosalogistiikkatoimintojen haltuunotto Pakkalassa ja toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojektin läpivienti.

Lisätietoja:
Perttu Piri
Toimitusjohtaja 
Assistor Oy Ab
tel. +358 40 5313032
perttu.piri[at]assistor.fi 


Assistor has sold its Baltics operations to Autolink

Assistor Oy Ab has sold its Estonian subsidiary company Assistor AS to Autolink Baltics AS, which is the owner of Autolink Finland. The personnel and operations of the company transfer to the buyer. The transaction has no effect to Assistor´s Finnish operations. At the same time Assistor and Autolink have signed a cooperation agreement concerning the vehicle transports in Finland.

From here onward Assistor will focus on developing its services and improving its customer experience in Finland. The topical issues at the moment are e.g. the start off of Volvo cars spare part logistics operations in Pakkala and implementation project of the new ERP system.

Additional information:
Perttu Piri 
CEO 
Assistor Oy Ab
tel. +358 40 5313032
perttu.piri[at]assistor.fi

henkilot

Oletko

toimitusjohtaja, talousjohtaja, hankintajohtaja, jälkimarkkinointijohtaja, automyyjä tai vastaat omalta osaltasi palveluiden toteuttamisesta ja hankinnoista?

toimitko

ajoneuvojen, koneiden, laitteiden, tarvikkeiden, varaosien tai komponenttien maahantuonnissa, tukkukaupassa, jälleenmyynnissä tai huolto-ja korjaamotoiminnassa?

Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

AutoliikkeetAutovalmistajat ja -maahantuojatLeasing-yhtiöt ja suuryrityksetKorjaamot ja tukkukauppaOsien ja tarvikkeiden maahantuojatMuut toimialat

FI - Footer - Nosto1

Uutta verkkokaupassa

INNOLIFT -
pakettiautoon kiipeävät lastaajat

innolift

Kotimaiset pakettiautoon kiipeävät INNOLIFT lastaajat saapuivat valikoimaamme.

www.assistore.fi

FI - Footer - Nosto2

 

Modul-System- ajoneuvokalusteet siirtyivät verkkokauppaan!

modul system uutinen

Ajoneuvokalusteiden kokoonpanoja on toivottu verkkokauppaan. Nyt niitä sieltä saa!

www.assistore.fi